IS ONZE AANPAK WAT VOOR U?

Als u denkt: "ik zie wel wat er gebeurt", dan niet. Als u denkt: "ik vind mijn toekomst belangrijk", dan absoluut.  Wij analyseren uw financiële situatie vanuit een helikopterview. Van A tot Z. Van inkomen tot vermogen. Van huwelijkse voorwaarden tot testament. Zodat wij zeker weten dat we niks missen.

Ontdek wat u goed doet, wat verbeterd kan worden en wat wij mogelijk kunnen doen om u te helpen. 

WAT VOOROP STAAT

Wij heb één doel: uw wensen realiseren. Voor nu én later.

Dat betekent dat wij eerst inventariseren wat u belangrijk vindt. Wat uw zorgen zijn. Wat u lastig vindt. Wat u graag wilt. En wat absoluut niet. Zodat het advies niet alleen klopt tot achter de komma. Maar ook goed voelt.


VIER STAPPEN


Dit is wat mensen zeggen.

"Ronald heeft voor mijn vrouw en mij een financieel plan opgesteld. Ik vond hem daarbij zeer professioneel in zijn optreden en een prettige gesprekspartner. Het viel mij op dat hij bij het intakegesprek de juiste vragen stelde en goed doorvroeg. Bij de presentatie van het uiteindelijke advies wist hij zeer helder uit te leggen wat het inhoudt én voor je betekent, zodat wij goed in staat waren om de juiste keuzes te maken.."


Jan van Midden

"In tijden van verandering is het fijn om te weten welke financiële speelruimte je hebt. Met Ronald een heel nuttig traject doorlopen, met een heel plezierige aanpak. Heeft ons veel inzicht gegeven met als resultaat een document waarin heldere adviezen en acties zijn verwoord, gebaseerd op een gedetailleerd financieel model. Helpt mij enorm in mijn eerste stappen als zelfstandig ondernemer! Ronald, bedankt voor je hulp!."


Harold de Bruijn

"Als je denkt over vermogensplanning, dan is Ronald de persoon die je verwachtingen overtreft. Door Ronald zijn inlevingsvermogen, vasthoudend doorvragen en uiteraard inhoudelijke kennis is het advies een buitengewoon waardevol kompas geworden! Ik kan Ronald dan ook van harte aanbevelen als je denkt aan vermogensplanning."


Frank van Nobelen

"Ronald was betrokken bij ons financieel en estate planningsproces in 2017. Vanuit die ervaring heb ik Ronald leren kennen als professioneel en nauwgezet, met een heel sterke klantenfocus. Hij geeft gefundeerd zijn visie weer, zowel vanuit de inhoud als met betrekking tot wat de klant wil/vraagt. Ook als persoon is het heel goed samenwerken met Ronald, ook vanwege de gezonde dosis humor die hij meebrengt."


Thijs Berenst

Wilt u ook een goed gevoel over uw eigen toekomst?