Laat me raden …

Laat me raden.

Je wilt controle houden over jouw vermogen. Je wilt het gevoel hebben dat je je geen zorgen hoeft te maken over de toekomst. Want daar heb je hard genoeg voor gewerkt.

Je hebt waarschijnlijk wel een idee over hoe jouw toekomst er uit ziet. Financieel bedoel ik dan. Je ziet de pensioenoverzichten, bankrekeningen, effectenrekeningen af en toe voorbij komen. En denkt dan: ik moet er later toch eens goed naar kijken.

Maar wees eens eerlijk …. heb je wel eens écht over jouw toekomst nagedacht?

In de zin van dat je een echt gesprek hebt over jouw toekomst. Jouw goede intenties verdwijnen meestal in de waan van de dag. Want tijd is schaars.

En eerlijk is eerlijk: het wordt je ook niet makkelijk gemaakt. Fiscalisten, private bankers, vermogensbeheerders en andere adviseurs hebben altijd ‘het beste advies’ voor jouw waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het lijkt wel alsof het steeds moeilijker wordt om de juiste keuzes te maken.

Maar dat hoeft echt niet zo te zijn.

Na jaren werkzaam te zijn als vermogensplanner weet ik dat het ook anders kan. Hoe je wél meer gevoel krijgt bij jouw toekomst. Er zelfs controle over hebt. Dat je in staat wordt gesteld om belangrijke keuzes te maken waar je geen secone meer over twijfelt. Omdat je zeker weet dat het de enige juiste keuze is.

Ik wil jou helpen om controle te krijgen over jouw toekomst met vermogensplanning. Zodat jouw zuurverdiende vermogen de beloning krijgt die het verdient.

Hallo, mijn naam is Ronald Sier

13eabc3

Het eerste wat je van me moet weten is dat ik vermogensplanner ben. Mensen vinden mij een optimist: ambitieus, out of the box en betrouwbaar omschrijven me het beste.

Ik ben geboren en getogen in Volendam. En daar ben ik best trots op. Ik hou van de cultuur, van de mensen en “wie we zijn”. Privé ben ik een rijk man. Al bijna 13 jaar ben ik getrouwd met mijn lieve vrouw Denny en ik ben trots op mijn 3 kinderen: Frenk, Sanne en Julia.

Ik ben bijna 20 jaar werkzaam in de financiële wereld. Van relatiebeheerder bij een verzekeringsmaatschappij tot vermogensplanner voor (zeer) vermogende mensen – vaak ondernemers – bij Schretlen & Co en Rabobank. En sinds 2015 als zelfstandig vermogensplanner.Ik heb hard gestudeerd om hier te komen. Net zoals jij waarschijnlijk ook veel tijd en energie hebt gestoken om te komen waar u nu bent.

Ik heb hard gewerkt en gestudeerd om hier te komen. Net zoals jij waarschijnlijk ook veel tijd en energie hebt gestoken om te komen waar jij nu bent.

Het harde studeren heeft mij zelfs een Master of Science titel in Financial Planning (Universiteit van Amsterdam, 2011) opgeleverd. En daarnaast heb ik nog wel wat “titels” zoals FFP, CFP en BPLA.

Het zegt jou waarschijnlijk niets, maar stiekem ben ik daar best trots op.

Net zoals jij ook trots bent op wat je hebt bereikt, toch?

Omdat je waarschijnlijk hard gewerkt hebt om iets op te bouwen. Iets waarvan je kunt zeggen: dit heb ik toch maar even bereikt. En dat is iets waar ik me – als vermogensplanner – erg bewust van ben. Sterker nog, ik voel me er verantwoordelijk voor. Want jouw opgebouwde vermogen gaat vaak over “heel leven” gaat. Het voelt als mijn taak om daar niet alleen erg serieus mee om te gaan. Maar ook om er een vervolg aan te geven.

Want vermogen “opbouwen” is iets heel anders dan “leven van je vermogen”.

Het probleem is alleen dat adviseurs dat niet zo snel zien. Niet omdat ze niet slim genoeg zijn, of niet genoeg ervaring hebben. Maar omdat sommige adviseurs vaak het “menselijke” aspect niet serieus genoeg nemen. Niet op waarde schatten. Vermogen is namelijk meer dan alleen maar een bank- of beleggersrekening.

De vraag is: hoe krijg je nu wel een goed gevoel over jouw eigen toekomst? Zodat je zeker weet dat alles goed geregeld is.

Dit is wat we gaan doen:

We gaan eerst in gesprek over wat je belangrijk vindt aan je vermogen. Natuurlijk is rendement belangrijk, maar vind je nou écht belangrijk aan jouw vermogen.

Zodat je niet alleen weet wat je hebt, maar dat je ook weet wat het waard is.

Money is only a tool. It will take you wherever you wish, but it will not replace you as the driver.

– Ayn Rand

We geven meer betekenis aan jouw vermogen. Maar vermogensplanning is natuurlijk meer dan alleen maar een gesprek. Het is …

  • Niet alleen een foto van jouw huidige situatie. Maar ook een film over jouw eigen toekoemst.
  • Niet alleen om beleggingsrendement te halen. Maar ook fiscaal rendement te halen.
  • Niet alleen gefocust op vermogen. Maar over jouw hele financiële situatie, van A tot Z.
  • Niet alleen over wat er gebeurt na overlijden. Maar ook wat er gebeurt bij wilsonbekwaamheid (zoals bij dementie).

Zodat je hele bewuste keuzes kunt maken.

Wil je weten hoe we dat gaan doen?

Wil je eindelijk 100% controle over jouw eigen toekomst?

Klik dan hier voor het maken van een (kort) kennismakingsgesprek via video. 

Of vul hieronder jouw naam en emailadres in. Ik stuur je dan een gratis ebook toe.

Tot snel.

Ronald Sier