HOE STAAT U ER VOOR LATER?

Pensioen kan lastig en ondoorzichtig zijn - wij zijn er om u te helpen met het pensioen dat u verdient.

U weet exact waar u aan toe bent.

Met de software die wij gebruiken weet u tot op de euro nauwkeurig waar u staat in de toekomst. Geen ondoorzichtige rapporten of vage taal. Duidelijkheid is wat u krijgt.

Begeleiding als u dat wilt.

Het is een gemiste kans als u niet de digitale mogelijkheden benut. Vaak veel goedkoper en goede producten. Wij kennen de digitale weg en begeleiden u als u dat wilt. U kunt er ook voor kiezen om dit eerst zelf te proberen. Geen probleem. U kunt altijd op onze steun rekenen.

Pensioen brengt vaak vragen met zich mee - laten we ze samen beantwoorden.


Spaar ik genoeg voor mijn pensioen?

Elke situatie is weer anders. Wij helpen u begrijpen hoeveel u moet sparen of beleggen om een comfortabel pensioen te hebben zoals u dat wilt.

Kan ik eerder met pensioen?

Met onze software brengen wij verschillende scenario's voor u in beeld zodat u tot op de euro nauwkeurig weet wat de verschillen zijn als u eerder wenst te stoppen met werken.

Welke impact heeft het op mijn pensioen als er een beurskrach komt?

Wij laten u zien wat het effect is op uw pensioen in goede én in slechte beurstijden. Zodat u precies weet wat u kunt verwachten.


Wat is de beste strategie voor pensioenopbouw?

Het zou zo simpel kunnen zijn als meer sparen of meer beleggen per maand. Wij laten u zien hoeveel dat is of dat er nog andere mogelijkheden zijn die interessanter zijn.

Waar moet ik in investeren?

Het ligt eraan. U bouwt misschien al pensioen op. Al dan niet verplicht. Het is dan meestal niet logisch om NOG een pensioenproduct af te sluiten. 


Wat als de pensioendatum nóg verder opschuift?

Niemand kan de toekomst voorspellen. Daarom geven wij u inzicht in verschillende scenario's zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Betaal ik teveel premie voor mijn pensioen?

Soms zijn pensioenproducten niet meer van deze tijd. Hoge kosten en lage rendementen komen veel voor. Het levert echt veel op om het anders te doen.

U VERDIENT HET OM HET PENSIOEN TE HEBBEN WAT U ZO GRAAG WILT.