Geen verborgen kosten

Wij zijn volledig transparant over de prijzen die we in rekening brengen

U bepaalt waar u voor betaalt

Kies de dienstverlening die het beste bij u past. 

Garantie op tevredenheid

Wij zijn 100% gefocust op uw tevredenheid. Lukt dat niet? Dan betaalt u niets.

Eenmalig

 analyse van uw toekomstige financiële onafhankelijkheid  

€ 2.500/eenmalig


» Persoonlijk financieel advies

Advies van A tot Z. Van inkomen tot vermogen. Van winst tot pensioen. Van huwelijkse voorwaarden tot testament. Eindelijk weten waar u aan toe bent door 100% inzicht in uw financiële toekomst.

» Gratis kennismakingsgesprek

Wij willen u eerst graag leren kennen. Omdat wij de relatie met onze klanten het allerbelangrijkste vinden.

» Inventarisatiegesprek

Uw wensen en uw doelen zijn het uitgangspunten. Wij vragen u wat u belangrijk vindt. Wat u bezig houdt. We gaan samen op zoek naar uw doelstellingen.

» Persoonlijke video

Uniek in de financiële sector. Wij presenteren het advies en de analyse in een persoonlijke video.  

» Bespreken persoonlijke analyse

We lichten het advies verder toe en beantwoorden al uw vragen. En bepalen wat we moeten gaan doen om uw financiële onafhankelijkheid te garanderen.

» Persoonlijk rapport

U ontvangt de analyse, de adviezen en de actiepunten in een persoonlijk rapport. 

Persoonlijk 

eenmalig € 950 en daarna

    150/maand


» Altijd iemand die naast u staat

Wij analyseren uw financiële situatie. En vervolgens kunt u ons altijd bellen of mailen.  Zodat u op iemand kan terugvallen als dat nodig is.

» Persoonlijke begeleiding

Wij nemen u bij de hand en begeleiden u (persoonlijk) naar banken, notarissen, fiscalisten, hypotheekadviseurs en helpen u ook met digitale oplossingen. 

» Jaarlijks 1,5% extra rendement

Hoe? Door u aan uw afspraken te houden over uitgaven, fiscale keuzes, wijze van beleggen en uw vermogensstructurering. Het resultaat is dat met onze bewezen aanpak u jaarlijks circa 1,5% extra rendement behaalt.  

» Loop nooit achter de feiten aan

Wet en regelgeving verandert continu. Wij laten u in elk half jaar zien wat de wijzigingen in euro's voor uw persoonlijke toekomst betekenen. En u dus gelijk kunt anticiperen. Zo bent u altijd de bui op voor.

» Per maand opzegbaar

U huurt ons in, maar u kunt ook maandelijks opzeggen. Wel zo flexibel.  

» Beyond Numbers app

Leer van ons en mis niks. Wij houden u op de hoogte van alle (nieuwe) financiële ontwikkelingen via onze gloednieuwe app. 

Vertrouwenspersoon

eenmalig € 950 en daarna

   vanaf  250/maand


» Wij nemen u alles uit handen

Als vertrouwenspersoon regelen wij uw volledige financiële huishouding. Van aangifte tot jaarcijfers. Van spaarrekening tot vermogensbeheer. Van huwelijkse voorwaarden tot testament.

» Korting op vermogensbeheer

Wij geloven dat uw beleggingen op uw persoonlijke toekomst en risicohouding moeten worden afgestemd waarbij uw risicohouding leidend is. Wij begeleiden u naar de juiste vermogensbeheerder tegen de laagste tarieven. 

» Financiële administratie

Wij nemen uw gehele administratie over via onze overstapservice en zorgen voor actuele jaarcijfers, tijdige aangiftes met een gegarandeerde kwaliteit door onze jarenlange ervaring.

» Advies voor als u het niet meer weet

Wij helpen u met het opstellen van een akte voor de situatie dat u er nog wel bent, maar het niet weet. Om het goed te regelen voor situaties als dementie of coma. 

» Ook advies voor uw kinderen

Als vertrouwenspersoon staan wij opgesteld voor uw hele gezin. Het vermogen moet niet alleen voor u, maar ook voor uw kinderen werken. Zodat u er als familie optimaal van kunt genieten.  

» Per maand opzegbaar

U huurt ons in, maar u kunt ook maandelijks opzeggen. Wel zo flexibel. Als vertrouwenspersoon rekenen we daar eigenlijk niet op.

» 15% korting

Wij hanteren eerlijke prijzen. Dit betekent onder meer dat we een lager tarief rekenen voor mensen in loondienst. Simpelweg omdat het in 99% van de gevallen minder complex is en ons dus minder tijd kost.

» Exclusief btw

Onze prijzen zijn exclusief btw van 21%. Dit betekent dat een ondernemer de btw kan verrekenen, omdat de factuur (op verzoek) op naam van de onderneming kan worden gesteld.

» Uurtarief

Wilt u gebruik maken van onze diensten maar zonder maandelijkse dienstverlening? Dan rekenen wij € 150 per uur. Exclusief btw.

» Garantie op tevredenheid

Bent u niet tevreden met onze dienstverlening? Dan storten wij uw betaling terug. Gegarandeerd. Wij begeleiden u zelfs naar een andere specialist als u dat wilt. Die u dan mogelijk beter kan helpen dan ons. Zo eerlijk zijn we ook.

Bob Westhoff

Senior Delivery Manager Rabobank

"Het gedegen financieel advies van Ronald was voor ons een basis waarop wij onze toekomst plannen vorm hebben gegeven en nu daadwerkelijk uitvoeren. Vanaf het intake gesprek tot het tot stand komen van het vermogensplan speelde hij flexibel in op veranderde inzichten onzerzijds en hield scherp de kansen en risico’s op de langere termijn in de gaten met betrekking tot de keuzes die wij op dat moment maakten. Een prettig en benaderbaar persoon met kennis van zaken."