PERSOONLIJKE  BEGELEIDING

Verkoop van uw bedrijf, stoppen met werken, erfenis, vermogen opbouwen, ineens vermogend zijn, wilsonbekwaamheid, overlijden. Het zijn spannende momenten in uw leven die veel vragen met zich meebrengen. Wij zijn er om u hiermee te helpen.

EEN GESPREK OVER UZELF EN UW TOEKOMST

Persoonlijk advies om uw toekomst zeker te stellen.


Eerst maken wij vrijblijvend kennis met u. Omdat wij eerst graag willen weten waarom u advies en begeleiding zoekt. En natuurlijk om u (beter) te leren kennen.


Wij geloven dat als wij u goed kennen, wij ook beter advies kunnen geven. Het advies moet niet alleen kloppen tot achter de komma. Het advies moet ook goed voelen.

WIJ ZIJN ER VOOR U OP DE   MOMENTEN DAT U DAT HOOPT EN OP DE MOMENTEN DIE U MISSCHIEN NIET VERWACHT

Om aangemoedigd te worden ...

U wilt iets doen voor uw pensioen, maar u weet niet waar u moet beginnen en waar u rekening mee moet houden. Ik geef u onafhankelijke aanmoedigingen.


Als u minder complexiteit wilt ...

Pensioenoverzichten. Hypotheek. Effectenportefeuille. Kapitaalverzekering. Jaarcijfers. Aangiftes. Wij brengen het terug tot de kern. Zodat u het snapt in een oogopslag.


Als u actie wilt ondernemen ...

U wilt zo graag die nieuwe woning. Of uw kinderen helpen. Starten met beleggen. Of misschien wel een bedrijf oprichten. Maar u wilt zeker weten of het goed is, zodat u eindelijk de stap kunt zetten.


Als u tijd wilt besparen ...

In de drukte van alledag vergeten we soms wel eens wat echt belangrijk is. Nu en in de toekomst. Wij nemen u alles uit handen en zorgen voor uw financiële onafhankelijkheid.


Als u uw partner gelukkig wilt maken ...

Soms maakt de een zich zorgen. En de ander niet. Verras uw partner met een investering in uzelf. Een ervaring die ervoor zorgt dat u uw partner blij maakt en zorgen wegneemt.


Als u gerustgesteld wilt worden ...

U heeft vaak wel een redelijk beeld van hun eigen toekomst. Maar wilt dat bevestigd zien door een onafhankelijk en deskundige professional. Financiële planning is bij uitstek het instrument daarvoor.EERST EEN VRIJBLIJVEND GESPREK

Advies over uw totale financiële situatie. Van A tot Z.

Wij bekijken uw financiële situatie met een helikopterview, zodat we niets kunnen missen. U krijgt vervolgens een foto van uw huidige situatie en een film over uw eigen toekomst.

TEVREDENHEID GEGARANDEERD

VERTROUW OP JARENLANGE ERVARING

Onze bewezen aanpak resulteert in de wetenschap dat u precies weet wat u hebt, maar belangrijker nog: wat het waard is. Nu en in de toekomst.