Een foto van nu

en een film van uw toekomst

Waar kunnen wij u bij helpen?​

Verkoop van uw bedrijf, stoppen met werken, erfenis, vermogen opbouwen, ineens vermogend zijn, wilsonbekwaamheid, overlijden? 

Het zijn spannende momenten in uw leven die veel vragen met zich meebrengen. 

Wij zijn er om u hiermee te helpen.

Vermogensplanning

Wij maken uw toekomst zichtbaar. Tot op de euro nauwkeurig. Zodat u er zeker van bent dat u de juiste keuzes maakt over uw eigen toekomst.

Beleggen

In het oerwoud van vermogensbeheerders begeleiden wij u in uw zoektocht naar de voor u best passende partij tegen de allerlaagste kosten.

Modern advies

Wij leveren geen dikke rapportages op die veel uren (en dus euro’s) kosten.

Wij doen wat het beste is voor u, in uw belang, tegen een eerlijke prijs en op een moderne manier.

 

Advies over uw totale financiële situatie​

Van A tot Z.

Wij analyseren uw financiële situatie altijd met een helikopterview, zodat we niets kunnen missen. U krijgt vervolgens een foto van uw huidige situatie en een film over uw eigen, persoonlijke toekomst.

Tevredenheid gegarandeerd​

Onze klanten zijn dankbaar dat ze hebben gekozen voor onze dienstverlening en zijn  altijd zeer tevreden. Daarom beloven we: niet goed, geld terug.

100% onafhankelijk​

We zijn volledig onafhankelijk en verkopen geen financiële producten. We zijn 100% transparant en wars van vage provisies, commissies of uurtarieven.

Wij zijn er voor u op de momenten dat u dat hoopt

En op de momenten die u misschien niet verwacht.

Om aangemoedigd te worden
U wilt iets doen voor uw pensioen, maar u weet niet waar u moet beginnen en waar u rekening mee moet houden. Wij geven u onafhankelijke aanmoedigingen.
Als u minder complexiteit wilt
Pensioenoverzichten. Hypotheek. Effectenportefeuille. Kapitaalverzekering. Jaarcijfers. Aangiftes. Wij brengen het terug tot de kern. Zodat u het snapt in een oogopslag.
Als u actie wilt ondernemen
U wilt zo graag die nieuwe woning. Of uw kinderen helpen. Starten met beleggen. Of misschien wel een bedrijf oprichten. Maar u wilt zeker weten of het goed is, zodat u eindelijk de stap kunt zetten.
Als u tijd wilt besparen
In de drukte van alledag vergeten we soms wel eens wat echt belangrijk is. Nu en in de toekomst. Wij nemen u alles uit handen en zorgen voor uw financiële onafhankelijkheid.
Als u uw partner gelukkig wilt maken
Soms maakt de een zich zorgen. En de ander niet. Verras uw partner met een investering in uzelf. Een ervaring die ervoor zorgt dat u uw partner blij maakt en zorgen wegneemt.
Als u gerustgesteld wilt worden ...
Mensen hebben vaak wel een redelijk beeld van hun eigen toekomst. Maar willen dat bevestigd zien door een onafhankelijke en deskundige professional. Vermogensplanning is bij uitstek het instrument daarvoor.Wat past het beste bij u?

SAFE

Geen onzekerheid meer over uw financiële toekomst

SAMEN

Altijd een vaste vermogensplanner tot uw beschikking