De mens op 1.

En de cijfers op 2.

Profiteer van kennis, expertise en jarenlange ervaring op het hoogste niveau.

Ons verhaal

Elke financieel adviseur heeft zo zijn eigen expertise. Sommigen zijn hypotheekadviseurs. Weer anderen zijn pensioenspecialisten, beleggingsspecialisten of verzekeringsspecialisten. 

Maar wie overziet nu eigenlijk het gehele plaatje? Wie adviseert vanuit een helikopterview? Wie stelt u in staat om bewuste keuzes te maken over later (zonder u een product te verkopen)? 

Daarom zijn wij vermogensplanners. 

Wij maken uw toekomst zichtbaar. Dan doen we overigens niet door uw toekomst te voorspellen met een glazen bol. Wel met harde cijfers. Uw cijfers welteverstaan. En gebaseerd op uw wensen voor de toekomst. 

Daarom is vermogensplanning altijd persoonlijk. 

En dat gaat verder dan alleen getallen. 

Dat gaat Beyond the Numbers

Ons team

portretfoto nieuwe

Ronald​ Sier

MSc, CFP® - vermogensplanner

Ronald is sinds 2007 actief geweest als vermogensplanner bij Rabobank. In 2015 heeft hij Beyond Numbers opgericht. Hij wilde het ondernemerschap "geprobeerd" hebben, zodat hij er later geen spijt van zou krijgen. Mensen omschrijven Ronald als ambitieus, betrouwbaar en ontspannen.

BYM_9890_web

Davina Tol

MSc – assistent vermogensplanner​

Davina heeft fiscale economie gestudeerd en is sinds 2020 actief als assistent vermogensplanner. Dit combineert ze met fiscale werkzaamheden. Mensen omschrijven Davina als enthousiast, positief en muzikaal.

BYM_9863_web

Melissa Jonk

Secretaresse

Melissa heeft een ondersteunende rol en assisteert bij alle afdelingen met diverse werkzaamheden. Hierdoor dus een onmisbare schakel binnen de organisatie. Mensen beschrijven Melissa als betrokken, snel schakelend en sociaal.

Anneke_web

Anneke Janssen

MFP CFP® - vermogensplanner

Anneke heeft 34 jaar gewerkt bij ABN AMRO in diverse functies. Van financieel planner tot procesexpert tot docente financiële planning. Anneke heeft in 2019 haar bedrijf Custolutions opgericht en werkt nu samen met Beyond Numbers.

Thimo_web

Thimo Rietveld

MFP CFP® - vermogensplanner

Thimo is zelfstandig vermogensplanner, voormalig directeur kenniscentrum ABN AMRO MeesPierson en directeur van PrivateWealthSupport. Thimo werkt samen met ons voor vermogensplanning advies aan de relatie van Beyond Numbers.

BYM_9887_web

Christy Zoetebier

Msc - assistent vermogensplanner

Christy werkt als vermogensplanner in opleiding bij Beyond Numbers. Ze assisteert de adviseurs met diverse werkzaamheden. Men zegt altijd dat haar doorzettingsvermogen, sociale betrokkenheid en haar recht-door zee-karakter de sterkste eigenschappen zijn van Christy.